Avrupa Ödülü İzmir’in
Başkan Soyer: “Ödülü 4,5 milyon İzmirli adına alıyorum”
Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi tarafından verilen Avrupa Ödülü’ne bu yıl İzmir layık görüldü. Smyrna Antik Agora’da düzenlenen ödül töreninde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Bu ödülü yüreği çokluk içinde birlik için atan 4,5 milyon İzmirli adına alıyorum. Güzel İzmir’in güzel çocuklarına ve güzel gençlerine emanet ediyorum” diye konuştu. Gurur gecesine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu da katıldı.
Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) tarafından Avrupa değerlerini en iyi temsil eden kent seçilerek 2022 Avrupa Ödülü’nü almaya hak kazanan İzmir, ödülü simgeleyen heykelciğine kavuştu. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kent adına başvuruda bulunduğu programında İzmir’e layık görülen ödül İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e verildi.
Symrna Antik Agora’da düzenlenen törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile eşi Selvi Kılıçdaroğlu, CHP Genel Sekreteri ve AKPM Sosyal İşler, Sağlık ve Sürdürülebilir Kalkınma Komisyonu Başkanı Selin Sayek Böke, CHP yöneticileri ve milletvekilleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile eşi Neptün Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Genel Sekreteri Despina Chatzivassiliou-Tsovilis, AKPM Avrupa Ödülü Alt Komitesi Başkanı Carmen Leyte ve çok sayıda davetli katıldı.


AYDOS ORMANI’NDA BÜYÜK BULUŞMA
BEYLİKDÜZÜ’NDE DANS ZAMANI
TERARYUM ATÖLYESİ’NDE ANNELERE ÖZEL SAKSILAR HAZIRLANACAK
MANAVGAT BELEDİYESİ TENİS KULÜBÜ SPORCULARINDAN ANTALYA’DA ÇİFTE BİRİNCİLİK
Esenyurt Belediyesi Mayıs Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri Başlıyor
KONYAALTI CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU’NA HAZIR
Kartal’da Dünya Dans Günü Flamenko Rüzgârıyla Kutlandı