Kent ve Başkan

Putin’in “NATO üyesi Ukrayna” endişesi sürüyor.

Putin’in “NATO üyesi Ukrayna” endişesi sürüyor.
447 views
02 Şubat 2022 - 15:02

 

Ukrayna krizine dair açıklamalarda bulunan Rusya Devlet Başkanı Putin, “Ukrayna NATO üyesi olur ve Kırım’ı zorla almaya kalkarsa ne olacak?” sorusunu gündeme getirdi.

 

Dünya gündeminin başlıca konusu olan Ukrayna krizi hakkında açıklamalarda bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesinin “bağlayıcı güvenlik teminatı talebine verilen yanıtın, temel endişelerinin görmezden gelindiğini gösterdiğini” dile getirdi.

Başkent Moskova’da, Rusya’yı ziyaret eden Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile yaptığı görüşmenin ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Putin, olası bir savaş gibi “negatif senaryoların” engellenebilmesi adına Ukrayna ile ilgili diyaloğun devam etmesinden yana olduğunu ifade etti. Putin diğer yandan, Ukrayna‘nın NATO üyesi olması halinde, Kırım’ı olası bir zorla geri alma girişimi durumunda yaşanacak savaş riskine dikkat çekti.

Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.