Ödemiş deprem bölgesi için tek yürek oldu
Yurdumuzu derinden sarsan deprem felaketleri sonrası Ödemiş Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyası kapsamında Ödemişlilerin büyük desteğiyle ilk yardım TIR’ı Adana’ya hareket etti. Yeni araçlar için hazırlıklar devam ederken Ödemişlilerin desteğiyle yardım kampanyası çığ gibi büyüyor.
Kahramanmaraş ile birlikte 10 ilimizdeki afetzedelerin temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere battaniye, soba, giysi, gıda ürünleri, hijyen ürünleri gibi malzemelerin yer aldığı yardımları ilgili kurumlarla koordinasyon içerisinde bölgeye ulaştırmak üzere ilk TIR Adana’ya hareket etti.
Yardımların sürdüğü kampanya çerçevesinde yardım malzemeleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Gaziemir Fuar Alanı’ndaki toplama merkezine götürülmek üzere hazır hale getiriliyor. Yardımların sınıflandırılması ve uygun şekilde ambalajlanması çalışmalarında belediye çalışanları ile birlikte gönüllüler de görev alıyor.