Konyaaltı Belediyesi Yörük Türkmen Festivali’nde
Bu yıl Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 2’ncisi gerçekleştirilen Uluslararası Yörük Türkmen Festivali’nde Konyaaltı Belediyesi çadır kurdu. Festivalde Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan vatandaşlara keşkek ikramında bulundu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen Uluslararası Yörük Türkmen Festivali’nde Konyaaltı Belediyesi çadır kurdu. Aksu ilçesi Solaklı Mahallesi At Çayırı Mevkii’nde yaklaşık 400 dönüm alan üzerine kurulan Antalya’da 25 ülkeden Yörük ve Türkmenlerin katılımı ile düzenlenen festival alanında vatandaşlar Konyaaltı Belediyesi çadırına yoğun ilgi gösterdi.
KEŞKEK İKRAM EDİLDİ
Festivalde, Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan vatandaşlara keşkek ikramında bulundu. Vatandaşlar yapılan etli keşkeği almak için uzun kuyruklar oluşturdu. 5 Kasım’da sona erecek olan festivalde Konyaaltı Belediyesi, alana kurduğu çadırda vatandaşları ağırlayacak.


KONYAALTI BELEDİYESİ’NDEN KÖY OKULLARINA KIYAFET DESTEĞİ
BEYLİKDÜZÜ’NDE ATIKLAR “KART B” İLE KAZANCA DÖNÜŞÜYOR
İzmir’de öğrenci servis ücretleri belli oldu
Kent Lokantası Bir Yıldır Hizmet Veriyor
Arif Dağlar Vefatının 6. Yılında Kartal’daki Kabri Başında Anıldı
Çorlulu Sporcular Minderde Devleşti
6 ŞUBAT DEPREMLERİ UNUTULMADI