Kent ve Başkan

İzmir’de Kent Lokantaları’nda iftar menüsü de 50 lira

İzmir’de Kent Lokantaları’nda iftar menüsü de 50 lira
214 views
04 Mart 2025 - 15:10

İzmir’de Kent Lokantaları’nda iftar menüsü de 50 lira

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında Kent Lokantalarını da iftar programına dâhil etti. 80 lira olarak açıklanan Ramazan’a özel iftar menüsü Başkan Dr. Cemil Tugay’ın talebi üzerine 50 liraya düşürüldü.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın göreve gelmesi sonrasında hayata geçirilen Kent Lokantaları da iftar programına dâhil oldu. Halkı sağlıklı, güvenilir ve ekonomik gıda ile buluşturmak için açılan ve dört çeşit yemeğin 50 liradan sunulduğu Kent Lokantaları, özel iftar menüsünü de aynı fiyattan vatandaşla buluşturacak. Karabağlar, Çiğli, Menemen ve Aliağa’daki lokantalarda iftar yemeği ilk etapta belirlenen 80 lira yerine Başkan Tugay’ın talebiyle 50 liradan sunulacak.

Kent Lokantaları kentin 5 ayrı noktasında hizmet veriyor. Sadece Kemeraltı’ndaki lokantada Ramazan ayına özel bir program oluşturulmadı. Kent Lokantalarında hafta içi saat 11.30’dan itibaren verilen rutin hizmet kapsamında dört çeşit yemekten oluşan menü 50 TL’den sunuluyor.

EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.