ÖZEL BİREYLER İMECE USULÜ HAZIRLANAN YEMEKLERİ PAYLAŞTI
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Engelsiz Yaşam Merkezi’nde, Tarsus ve Mersin Mola Evi ile Engelsiz Yaşam Merkezi’nden yararlanan özel bireylerin katılımıyla ‘Yerli Malı Haftası’ kutlandı. Öğretmenlerinin rehberliğinde yerli malı ürünlerle hazırladıkları yiyecekleri paylaşarak birlikte keyifli anlar yaşayan özel bireyler, türküler eşliğinde halaylar çekti.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi’ne bağlı Engelsiz Yaşam Merkezi’nde ‘Yerli Malı Haftası’ anlamlı bir etkinlik ile kutlandı. Etkinlikte, Tarsus ve Mersin Mola Evi ile Engelsiz Yaşam Merkezi’nden yararlanan özel bireyler bir araya geldi.
Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi, özel bireylerin sosyal hayata katılımını artıran etkinliklerle toplumsal farkındalık yaratmaya devam ediyor. Öğretmenlerinin rehberliğinde yerli malı ürünlerle imece usulü hazırladıkları yiyecekleri paylaşarak birlikte keyifli anlar yaşayan özel bireyler, türküler eşliğinde halaylar çekerek coştu. Anlamlı kutlama, hem özel bireylerin el becerilerini sergilemesine hem de sosyalleşmelerine olanak sağladı.



Mersin Büyükşehir Belediyesi
Srebrenitsa Anneleri Ayvalık’ta: “Acımızı unutmadık, unutturmayacağız”
AYDOS ORMANI’NDA BÜYÜK BULUŞMA
BEYLİKDÜZÜ’NDE DANS ZAMANI
TERARYUM ATÖLYESİ’NDE ANNELERE ÖZEL SAKSILAR HAZIRLANACAK
Esenyurt Belediyesi Mayıs Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri Başlıyor
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN ALÇI VE BOYA KURSUNA YOĞUN İLGİ