ÖZEL BİREYLER İMECE USULÜ HAZIRLANAN YEMEKLERİ PAYLAŞTI
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Engelsiz Yaşam Merkezi’nde, Tarsus ve Mersin Mola Evi ile Engelsiz Yaşam Merkezi’nden yararlanan özel bireylerin katılımıyla ‘Yerli Malı Haftası’ kutlandı. Öğretmenlerinin rehberliğinde yerli malı ürünlerle hazırladıkları yiyecekleri paylaşarak birlikte keyifli anlar yaşayan özel bireyler, türküler eşliğinde halaylar çekti.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi’ne bağlı Engelsiz Yaşam Merkezi’nde ‘Yerli Malı Haftası’ anlamlı bir etkinlik ile kutlandı. Etkinlikte, Tarsus ve Mersin Mola Evi ile Engelsiz Yaşam Merkezi’nden yararlanan özel bireyler bir araya geldi.
Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi, özel bireylerin sosyal hayata katılımını artıran etkinliklerle toplumsal farkındalık yaratmaya devam ediyor. Öğretmenlerinin rehberliğinde yerli malı ürünlerle imece usulü hazırladıkları yiyecekleri paylaşarak birlikte keyifli anlar yaşayan özel bireyler, türküler eşliğinde halaylar çekerek coştu. Anlamlı kutlama, hem özel bireylerin el becerilerini sergilemesine hem de sosyalleşmelerine olanak sağladı.


Maltepe’den Mimar Sinan’a saygı gezisi
KONYAALTI BELEDİYESİ’NDEN KÖY OKULLARINA KIYAFET DESTEĞİ
BEYLİKDÜZÜ’NDE ATIKLAR “KART B” İLE KAZANCA DÖNÜŞÜYOR
İzmir’de öğrenci servis ücretleri belli oldu
Kent Lokantası Bir Yıldır Hizmet Veriyor
Maltepe Belediyesi’nden ücretsiz ‘Evde Sağlık Hizmeti’
Çorlulu Sporcular Minderde Devleşti