Görkemli bir açılış töreninin ardından Didimlilerin hizmetine sunulan Didim Amfi Tiyatro, yerli ve yabancı turistler ile vatandaşların yeni gözde mekanı haline geldi.
Didim’in eşsiz yeşili ve Ege Denizi’nin mavisinin buluştuğu noktada, Didim 2’nci Koy’da Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın girişimleri sonucu yapımı gerçekleştirilen Didim Amfi Tiyatro, 23 Haziran Perşembe günü Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun katıldığı görkemli tören ile vatandaşların hizmetine sunuldu.
İçerisinde etkinlik alanı, yeşil alan, restoran ve otopark gibi birçok farklı tesisi barından Didim Amfi Tiyatro, ilk haftasında ünlü sanatçıları misafir etti. İlk konserinde Senfoni Orkestrası’nı Didimliler ile buluşturan Didim Amfi Tiyatro’da Türk Sanat Müziği, pop müzik ve türkülerin ezgileri hafta boyunca yükselmeye devam etti. Ünlü Sanatçı Melek Mosso ve halk müziğinin eşsiz sesi Selda Bağcan konserlerine on binlerce vatandaş katıldı.
Turizm sezonunun da başlamasıyla birlikte Didim Amfi Tiyatro, Didimli vatandaşlar ile yerli ve yabancı turistlerin yeni gözde mekanı haline geldi. Her geçen gün artan sayıda vatandaş, denize girmek ve günlerini geçirmek için Didim Amfi Tiyatro’yu tercih etmeye başladı. Projenin yeşil alanı, akşam saatlerinde de Didimlilerin yeni gözde mekanı haline geldi.