Türk Kızılay Eskişehir Şubesi Başkanı Egemen Temizsoy tarafından Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ve Genel Sekreter Ayşe Ünlüce’ye “2022 Dayanışma Yılı Plaketi” verildi.
Türk Kızılay Eskişehir Şubesi Başkanı Egemen Temizsoy ile yönetim kurulu üyeleriBaşkan Yılmaz Büyükerşen’i makamında ziyaret etti. Ziyarete Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce de katıldı.
Genel Kurul sonrası yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Temizsoy, “Kızılay olarak 2022 yılını Dayanışma Yılı olarak ilan ettik. Yapılan bütün yardımlar internet sitemizde yayınlanıyor. Kurumlara, muhtarlıklara yardım bırakmıyor,tespit ettiğimiz kişilere yardım paketlerini kendimizulaştırıyoruz. Bu dönem yardım toplamaktan ziyade yardım dağıtılacağı bir dönem. Ekonomik zorluklar ortada. Bu anlamda birlikte hareket etmek, dayanışma halinde olmak çok değerli. Kızılay olarak herkese eşit mesafede hizmet veriyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ve siz değerli Hocamızdan da desteklerini ve işbirliğini bekliyoruz” dedi.