25. Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu. Ulusal Kurmaca Kısa Film kategorisinde En İyi Film ödülünü Cansu Baydar imzalı Neredeyse Kesinlikle Yanlış kazandı. Uluslararası Kurmaca Kısa Film kategorisinde ise En İyi Film ödülü Jens Kevin Georg imzalı Crust‘ın oldu.
Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali, 11-17 Kasım tarihlerinde 25. kez takipçileriyle buluştu. Bu yıl ulusal ve uluslararası dallarda kurmaca, animasyon, belgesel ve deneysel kategorilerinde düzenlenen yarışmalarına 130 ülkeden 4 bin 222 filmin başvurduğu festival, katılımın yeteri kadar gerçekleşmemesi nedeniyle deneysel kategoride yarışmalı bölüm açmadı. Toplam 32 filmin Altın Kedi ödülleri için yarıştığı festival ödüllerin sahiplerini bulduğu geceyle sona erdi.
Festivalin Ulusal Kurmaca Kısa Film jürisinde Emre Kavuk, Vildan Erşen, Görkem Yeltan yer aldı. Jürinin kararıyla En İyi Film ödülünü Cansu Baydar imzalı Neredeyse Kesinlikle Yanlış‘a layık bulundu. Martin Markov, Romanna Lobach, Nazlı Bulum ve Celine Roustan’ın jüri olarak görev yaptığı Uluslararası Kurmaca Kısa Film kategorisinde ise En İyi Film ödülü Jens Kevin Georg imzalı Crust‘ın oldu.


KONYAALTI CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU’NA HAZIR
Kartal’da Dünya Dans Günü Flamenko Rüzgârıyla Kutlandı
KARTAL KADIN MECLİSİ’NDEN YEREL YÖNETİMDE GÜÇLÜ TEMSİLİYET
Belediyeden Dirmil’de ‘Kadının Görünmeyen Emeği’ Söyleşisi
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURUNDA BEŞİNCİ GÜN
Manisa’da Romanlar Gecesi Coşkusu
Maltepe’den Mimar Sinan’a saygı gezisi