Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu öğrencileri, “Bir Aydınlığın Adıdır Mustafa Kemal” adlı gösterinin sekizincisini sergilediler.
2014 yılında birincisi gerçekleşen, pandemi dolayısıyla 2020 yılında çocukların evlerinde çektikleri halkoyunları videoları ile sosyal medyada gösterilen program 2021 yılında yine pandemi sebebiyle gerçekleşememişti. Geçen iki yılın ardından “Bir Aydınlığın Adıdır Mustafa Kemal” halkoyunları gösterisi Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi’nde seyircisi ile buluştu.
Kurtuluş Savaşı ile Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun video görüntüleri ve halkoyunları ile anlatıldığı geceye Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu Müdürü Emin Geçin, okul öğretmenleri ve velileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Kültür merkezinin tamamen dolu olduğu gösteride yaklaşık 160 öğrenci sahne aldı. Zeybek, Karadeniz, Trakya, Teke, Doğu yöresi oyunlarının sergilendiği gösterilerini sundu.


Maltepe’den Mimar Sinan’a saygı gezisi
KONYAALTI BELEDİYESİ’NDEN KÖY OKULLARINA KIYAFET DESTEĞİ
BEYLİKDÜZÜ’NDE ATIKLAR “KART B” İLE KAZANCA DÖNÜŞÜYOR
İzmir’de öğrenci servis ücretleri belli oldu
Kent Lokantası Bir Yıldır Hizmet Veriyor
Maltepe Belediyesi’nden ücretsiz ‘Evde Sağlık Hizmeti’
Çorlulu Sporcular Minderde Devleşti