Küçükçekmece Belediyesi Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi, Uluslararası Vex Robotics İstanbul Turnuvası’na ev sahipliği yaptı. İki gün boyunca devam eden festivalde, farklı illerden VEX IQ Challenge ‘ortaokul kategorisi’ için 51 takım, VEX Robotics Competition ‘lise kategorisi’ için 33 takım, kıyasıya yarıştı. Dünyanın en büyük robotik etkinliği olan turnuvada, 685 öğrenci kendi tasarladıkları robotlarını yarıştırarak, en iyi puanı alabilmek için mücadele etti.
84 takım, 685 öğrenci yarıştı
Guinness Rekorlar Kitabı’na dünyanın en büyük robotik yarışması olarak giren VEX Robotics Turnuvası’na ev sahipliği yapan Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi, rekabet ve mücadelenin yanı sıra dostluk ve takım çalışmalarına da sahne oldu. Eşleşen takımlar en iyi puanı alabilmek için mücadele ederken, hünerlerini sergiledi.
Dostluk ve ekip çalışmasına sahne oldu
VEX IQ Challenge ortaokul kategorisinde toplam 352 kişi yarıştığı yarışmada Küçükçekmece Belediyesi Çocuk Üniversitesi Geniuss Of The Time Takımı tasarım ödülü aldı. Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri Great Lake Fighters Takımı ise turnuvayı 5. sırada tamamladı


AYDOS ORMANI’NDA BÜYÜK BULUŞMA
BEYLİKDÜZÜ’NDE DANS ZAMANI
TERARYUM ATÖLYESİ’NDE ANNELERE ÖZEL SAKSILAR HAZIRLANACAK
MANAVGAT BELEDİYESİ TENİS KULÜBÜ SPORCULARINDAN ANTALYA’DA ÇİFTE BİRİNCİLİK
Esenyurt Belediyesi Mayıs Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri Başlıyor
KONYAALTI CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU’NA HAZIR
Kartal’da Dünya Dans Günü Flamenko Rüzgârıyla Kutlandı