Gaziemir Belediyesi’nin Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan Mehmet Ergider’in görevi başındayken sokakta bulduğu; içinde nakit para, kredi kartları ve kimlik kartları bulunan cüzdan, sahibine teslim edildi.
Gaziemir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışan Mehmet Ergider, Sevgi Mahallesi’nde görevini yaparken sokakta cüzdan buldu. Belediye ekipleri, cüzdanı kontrol ettiklerinde içinde nakit para, kredi kartları ve kimlik kartları olduğunu tespit etti. Ekipler, Sevgi Mahallesi Muhtarı Aslı Baykara’nın desteğiyle cüzdanın sahibine ulaştı ve cüzdanı teslim etti.
Duyarlı davranışı nedeniyle Mehmet Ergider’i makamında ağırlayan Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, Temizlik İşleri Müdürü Oktay Bilgin’in de katıldığı görüşmede Ergider’e teşekkür etti. Başkan Ünal Işık, “Çalışma arkadaşımız Mehmet Ergider’in, görevi başındayken bulduğu cüzdanı, sahibine teslim ettik. Bu örnek davranışı için kendisini tebrik ediyor, duyarlılığıyla bizlere yaşattığı gurur için teşekkür ediyorum” diye konuştu.


AYDOS ORMANI’NDA BÜYÜK BULUŞMA
BEYLİKDÜZÜ’NDE DANS ZAMANI
TERARYUM ATÖLYESİ’NDE ANNELERE ÖZEL SAKSILAR HAZIRLANACAK
MANAVGAT BELEDİYESİ TENİS KULÜBÜ SPORCULARINDAN ANTALYA’DA ÇİFTE BİRİNCİLİK
Esenyurt Belediyesi Mayıs Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri Başlıyor
KONYAALTI CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU’NA HAZIR
Kartal’da Dünya Dans Günü Flamenko Rüzgârıyla Kutlandı